По някои въпроси имаме различни мнения и това е нормално,

...
По някои въпроси имаме различни мнения и това е нормално,
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов: Доходите да се вдигат с общ план, а не когато някой протестира

По някои въпроси имаме разнообразни отзиви и това е обикновено, само че не значи, че има кавги и напрежение в нашата коалиция, увери в "Офанзива с Любо Огнянов " Юлиан Ангелов, секретар на ПГ на Обединени патриоти.

Повод за изявлението бе недоволството на вицепремиера Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила за метода, по който еднолично Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила позволи отпущането на 100 млн. лева за полицейските заплати.

"Проблемът със 100-те милиона е в това да се уточни къде още има потребност от крачки в тази посока. Доколкото схванах изявлението на господин Симеонов, той желае да се намерения и за други браншове, където да се покачват приходите, да вземем за пример на хората от третата възраст ", продължи Юлиан Ангелов.

"Казах го ясно: ние сме за увеличение на приходите, само че би трябвало да се направи целенасочена политика за увеличението им, а не тогава, когато някой каже. Въпросът е по кое време може страната да го направи ", съобщи още той.

"Нещата би трябвало да се създадат с общ проект, а не тъй като някой през днешния ден стачкува и през днешния ден ще му запушим устата, и по този начин нататък. Но сътрудниците (от ОП) не са срещу в Министерство на вътрешните работи заплатите да бъдат незабавно увеличени, тъй като са смешно ниски ", увери Юлиан Ангелов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР