По-нисък резултат БСП да е имала, не си спомням. И

...
По-нисък резултат БСП да е имала, не си спомням. И
Коментари Харесай

Овчаров:По-нисък резултат БСП да е имала, не си спомням

По-нисък резултат Българска социалистическа партия да е имала, не си припомням. И все пак партията е фактор в обединението. Ще има основна роля в това ръководство ”, съобщи в ефира на Нова тв някогашният министър Румен Овчаров.

Той изрази мнение, че в случай че от „ ИТН ” не са разчитали толкоз на високомерието и нахалството си, на българските жители са щели да бъдат спестени доста страсти.

„ На последните договаряния високомерието им още веднъж се демонстрираше, въпреки този път не пред камерите и не по този начин безочливо. Слава Богу, че въпреки всичко съумяха да го усмирят и най-после имаме резултат ”, уточни Овчаров.

Според него от самото начало Румен Радев се е държал съответно, споделил е това, което гласоподавателите на Българска социалистическа партия е трябвало да чуят, даже и в дебата. Овчаров не намира във външните изяви на президента нещо, което да е срещу Българска социалистическа партия.

„ Имаше проблеми, те бяха създавани от един кръг хора към Радев, които бяха вътрешна съпротива в Българска социалистическа партия и се навъртяха към него. Не мисля, че би трябвало да упрекваме и да търсим отговорност от президента ”, добави социалистът.

Според него политическата сцена се преобразява и влизат нови герои.

„ Няма ги към този момент монолозите, очевидно ще има нови спектакли. Харесването е страст, а в политиката тя е нездравословна ", добави Овчаров.

Бившият министър не скри, че с Корнелия Нинова са в близки връзки. Той е безапелационен, че тя ще се оправи с поверените й постове.

" Корнелия има една специфичност на характера, която от време на време й носи тежки проблеми. Когато поеме в една посока, доста мъчно може да бъде спряна. Това съгласно мен е и добре, тъй като можеш да предвиждаш какво ще се случи оттук насетне. Подкрепям Нинова, тъй като тя дефинира една политика. Дойде на власт в Българска социалистическа партия с една избрана политика и точно тя беше и тази, с която Радев излезе на площада. Тези прокоби за изгубването на Българска социалистическа партия сме ги слушали доста. Българска социалистическа партия не може да изчезне ", безапелационен беше Овчаров.

Според него Кирил Добрев би трябвало да си подвие опашката и да се скрие в ъгъла. Овчаров напомни, че сътрудника му в партията е изгубил изборите за ръководител. По негово мнение хора като Кирил Добрев са провалили и Българска социалистическа партия на изборите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР