По никакъв начин не съм се засегнал от евролистата и

...
По никакъв начин не съм се засегнал от евролистата и
Коментари Харесай

Станишев предупреди: ГЕРБ да не бързат да празнуват, БСП има шанс на изборите

По никакъв метод не съм се засегнал от евролистата и за мен идеята в този момент е Българска социалистическа партия да завоюва изборите . Това е значимо за България и Европа , с цел да променим нещата, които не харесваме през днешния ден.

Това съобщи пред bTV водачът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев.

Според социалиста никой човек не е непогрешим, само че той постоянно се е старал да отстоява положителното . Станишев уточни, че в случай че нямаш в себе си идея, в която вярваш, не може да спечелиш доверие в хората. Политиката за него е метод да подобриш живота на хората , а всичко останало е единствено един кариеризъм.

По думите на някогашния министър председател и водач на Българска социалистическа партия всички в евролистата на социалистите са един екип и всеки има своя престиж, биография и неща, които може да способства за общата идея.
 Станишев: Някои политици би трябвало да бъдат усмирени
Станишев: Някои политици би трябвало да бъдат усмирени

Кой е разузнавач и кой е от Държавна сигурност - аз ли съм, Елена ли е, запита водачът на ПЕС

Станишев дефинира неговото в началото отпадане от листата на Българска социалистическа партия като " отминал стадий ". По думите му посредством съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия партията потвърдила, че е най-демократичната партия в страната . Според Станишев листата на Българска социалистическа партия не е подарък за ГЕРБ и прикани ръководещите да не бързат да честват .

Станишев обясни думите си, че листата на Българска социалистическа партия щяла да бъде подарък за ГЕРБ с мотив, че бил наясно, че отсъствието му от листата щяло да се трансформира в съществена тематика за офанзива от страна на ГЕРБ .

" Изборите не са извоювани от ГЕРБ и Българска социалистическа партия имат всички шансове да завоюват, тъй като всеки ще направи своите старания ", уточни той и добави, че левицата би трябвало да покаже ясна политика за понижаване на неравенствата . По думите на Станишев надпреварата с " Обединени патриоти " по традиционализъм не е печеливша карта за Българска социалистическа партия, критикувайки курса на настощия соцводач Корнелия Нинова.

Той посочи още, че Българска социалистическа партия не е еднолична партия, само че прекомерно дълго време социалистите занимават обществото със себе си . Хората ги интересува дали Българска социалистическа партия може да усъвършенства живота им, акцентира Станишев. Той напомни, че като водач на Българска социалистическа партия в никакъв случай не е имал среща с премиера Бойко Борисов, а е водил доста ясна и безапелационна борба против ГЕРБ.
 Борисов желае инспекция на хората с офшорни сметки
Борисов желае инспекция на хората с офшорни сметки

Направихме хубави паркове, да има къде Българска социалистическа партия да се събират, иронизира министър председателят

Относно вчерашните рецензии на премиера по време на обощението на гражданския разговор на ГЕРБ в НДК, на който Бойко Борисов назова Българска социалистическа партия " чеверме-социалисти ", Станишев счита, че политиката и акцията тряба да бъде борба на хрумвания.

По думите му когато се замерват с обиди, това е засегнатост за жителите , тъй като хората не са глупави и такива намеци не отиват на никого.

Станишев даде обещание, че ще се стреми да доближи до доста хора по какъв начин да се промени България и Европа, тъй като " всички усещаме, че концепцията да живеем в мир и благополучие е под тежка опасност ". Едната опасност е от статуквото на ГЕРБ и ЕНП, а другото е псевдоалтернативата в лицето на крайните националисти.

По отношение на другите рецензии на премиера, че Българска социалистическа партия се събрали в Южния парк с представители на двойната и тройна коалиция да приказват за корупция, Станишев означи, че министър председателят не е прав , тъй като работата на опозицията е да уточни слабостите на урапвляващите, а те са едни от най-слабите през последните години.

" За настоящето положение на страната отговорност носят ГЕРБ ", нападна Станишев ръководещите и прикани политиците да бъдат по-смирени пред българските жители.
 Нинова упрекна ГЕРБ, че лишили българите от човешко достолепие
Нинова упрекна ГЕРБ, че лишили българите от човешко достолепие

" Пълзяща тирания на опозицията е нелепост, само че едноличната власт в България е реалност "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР