По никакъв начин нe подценяваме риска за всички на първа

...
По никакъв начин нe подценяваме риска за всички на първа
Коментари Харесай

Христо Иванов: Трябва да намерим начин да възстановим работата на институциите

По никакъв метод нe подценяваме риска за всички на първа линия, това са на първо място здравните служащи, само че и хората, които са на първите равнища на ръководство. Трябва обаче да намерим метод да възстановим работата на тези институции без да подлагаме хората на риск. Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов.

" Трябва да осъзнаем, че тази рецесия не е просто малко разтърсване в нашия живот, тя може да се окаже много по-дълга, в сравнение с ни се желае да си представяме, и би трябвало да стартираме да се приспособяваме, което не значи да се откажем от ограниченията. Ние поддържаме използването на ограниченията за изолираност.

Управляващите се оправиха добре с първата фаза на това, което ни се случи, бяха въведени съответни ограничения, навременно, и даваме положителна политическа оценка ", сподели още Христо Иванов.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 457 35 10 25 Света 963339 28142 49199 203274 Заразени* Нови Починали България 457 35 10 Света 963339 28142 49199
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР