По никакъв начин не е обсъждана оставака на кабинета „Борисов

...
По никакъв начин не е обсъждана оставака на кабинета „Борисов
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не е обсъждана оставка на кабинета


По никакъв метод не е обсъждана оставака на кабинета „ Борисов 3 “ на Коалиционния съвет през вчерашния ден. Това стана ясно от думите на водача на НФСБ Валери Симеонов пред Нова тв.

Евентуалната оставка на държавното управление в края на септември не е обсъждана. Това е персонално мнение на Томислав Дончев, което той е изразил по Нов тв. Когато го попитахме за какво го е споделил, той отговори, че е бил притиснат по време на телевизионното предаване, разяснява Симеонов. По думите му „ решението ни да останем на власт бе взето единомислещо, в това число и от Томислав Дончев “.

Той не пропусна да избори „ триумфите на ръководството “. Имаме растеж на приходите от над 40%, откогато съдружното държавно управление е на власт. Това се потвърждава и от съществуването на доста туристи по нашето Черноморие, и на отмора в Гърци. Това са обстоятелствата, сподели Симеонов.

Освен това, ГЕРБ и „ Обединени патриоти “ били определени с над 1,5 милиона гласа на постоянни изори.

Ще има избори, само че това ще стане факт след 6 месеца. Не виждаме съществени претенции от страна на протестиращите. Те нямат идейна платформа. Виждам една битка за власт, само че не по конституционния ред, сподели Симеонов по адрес на протестиращите.

Симеонов отхвърли да разяснява случаите по време на Националната конференция на ГЕРБ. Той съобщи, че причинителите би трябвало да си понесат отговорността. По негова информация към този момент има един арестуван, ще бъдат открити и останалите.

Един час Коалиционният съвет разисква блокадите, добави Симеонов. Не мога да отговоря кой предложи премахването на палатките. На Коалиционния съвет един час обсъждахме въпроса. Стигнахме до извода, че полицията би трябвало да си свърши работата, сподели той.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР