По нестандартен начин реши да поздрави жените за днешния празник

...
По нестандартен начин реши да поздрави жените за днешния празник
Коментари Харесай

Уместно или не? Сашо Кадиев реши да поздрави жените за 8 март с виц за пияни вещици

По ексцентричен метод реши да поздрави дамите за днешния празник 8 март водещият на утринното предаване на bTV " Преди обед " Александър Кадиев.

Той се обърна към колежката си Стоянова и описа анекдот: " Деси, знаеш ли какво е общото сред 8 март и Хелоуин? И на двата празника пияни вещици обикалят улиците ", сподели той и избухна в смях.

" Уникална хумореска, просто ще ви разкъртя днеска. Не, шегата настрани - цветущ празник, благи дами! Няма да бъда сексист. Искрено желая да ви поздравя за това, че се борите в действителност толкоз яростно и старателно да имате идентични права с нас мъжете и лека бавно това ви се получава. Минават години, а към този момент можете да вършиме доста неща и аз се веселя. Вие вършиме всичко даже по-добре от нас, грижите се за всичко, гласувате, карате коли ", продължи водещият.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР