По неофициална информация, от днес /б.р. петък/ сутринта органите на

...
По неофициална информация, от днес /б.р. петък/ сутринта органите на
Коментари Харесай

”Либерта”: Издирват Валентин Златев!

По неофициална информация, от през днешния ден /б.р. петък/ сутринта органите на Министерство на вътрешните работи, по предписание на прокуратурата, търсят предприемача Валентин Златев, евентуално за осъществяване на арест и покачване на обвинявания.
На призовката е пишело, че го приканват за разпит в качеството на " очевидец " по делото на братя Бобокови, само че дали това е по този начин е прекомерно противоречиво, тъй като е издирван по едно и също време във всичките му офиси. Това научи Liberta.bg от свои източници.

По оперативни данни, Златев най-вероятно е бил предизвестен за днешната акция, тъй като е напуснал страната с полет за Дюселдорф (Германия) още във вчерашния ден, на 04.06.2020 година

Акцията е по предписание на зам.-ръководителя на Специализираната прокуратура - прокурор Ангел Кънев.

Припомняме, че зам.-председседателят на Парлемента Валери Симеонов предвижда преди дни, че идващият " ударен олигарх " ще бъде точно някогашният шеф на " Лукойл " в България - Валентин Златев. А преди месеци основният прокурор Иван Гешев сподели пред медии, че Валентин Златев го е търсил за среща, само че той е отказал такава, тъй като " не се бил срещал с олигарси ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР