По неофициална информация договореното от коалиционните партньори разпределение на позициите

...
По неофициална информация договореното от коалиционните партньори разпределение на позициите
Коментари Харесай

Ето новите областни управители

По неофициална информация контрактуваното от съдружните сътрудници систематизиране на позициите на новите шефове в 28-те области планува Политическа партия да има свои претенденти за поста в 13 области, Българска социалистическа партия - 5, Има Такъв Народ - 6 шест. а ДБ- в 4 области, оповестява dir.bg.

" Продължаваме промяната " ще има регионални шефове във Варна, Габрово, Кърджали, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Силистра, Сливен, Стара Загора, Търговище, Шумен и Ямбол.

Българска социалистическа партия поема ръководството на регионалните шефове в Благоевград, Бургас, Добрич, Смолян и Софийска област.

Има Такъв Народ поема областите София-град, Враца, Кюстендил, Плевен, Разград и Русе.

А представители на " Демократична България ", както към този момент беше доказано през днешния ден, оглавят регионалните управи в Пловдив, Хасково, Велико Търново и Видин.

От Демократична България показаха и къса биография на техните номинации.

За регионален шеф на Пловдив област е назначен Йордан Иванов. Той е правист и доскорошен заместник-председател на Общинския съвет в Пловдив. Заедно с сътрудниците си съумява да се пребори за повече бистрота в работата на локалния парламент - сесиите се излъчват директно в действително време и жителите могат да проследят кой и по какъв начин взима решенията за града.

Иванов е измежду непримиримите поддръжници на провеждането на промяна в общинската администрация, води борби против презастрояването и непрозрачното и неефективно харчене на парите на пловдивчани. Успява да завоюва и правосъдното дело против някогашния кмет на града Иван Тотев поради отхвърли му да даде информация за неработещия транспортен план на Пловдив.

В рамките на обединението " Демократична България " управлява екипа за политики в сектор " Децентрализация и районно развиване " от 2018 година Експертизата, обвързвана с развиването на районите в България, е и политическа, и част от професионалния път на Йордан Иванов като правист, съветник, юрист в областта на корпоративното право.

Катя Панева е новият регионален шеф на Хасково. Тя е магистър по Европейска стопанска система и ръководство на администрацията. Има дълготраен опит в локалната власт и създаването на политики, свързани с локалните общности.

Председател и основател е на фонд " Ин витро " в Димитровград. Участва интензивно в акциите " Гласувай без граници " и " Искам да гласоподавам ", подкрепящи въвеждането на електронно гласоподаване и улеснението на българите в чужбина да бъдат част от изборния и политически развой в България.

Людмила Илиева поема поста във Велико Търново. Тя е правист, с над двадесетгодишна процедура в региона на гражданското право. Илиева е втори мандат общински консултант в локалния парламент на Горна Оряховица, а в интервала 2015 година - 2019 година е заемала и поста - заместник-председател на Общинския съвет в Железничарския град.

За регионален шеф на Видин е назначен Любен Иванов. Той e юрист към Адвокатска гилдия - Видин, а от 2015 година е общински консултант в локалния парламент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР