По неофициална информация братът и бащата на футболиста от ЦСКА

...
По неофициална информация братът и бащата на футболиста от ЦСКА
Коментари Харесай

Йомов отрече да има общо със стрелбата, баща му и брат му се предадоха в МВР

По неофициална информация братът и бащата на футболиста от ЦСКА Георги Йомов са се предали в Столична дирекция на вътрешните работи във вторник следобяд, заяви. Те се издирваха след стрелбата на бензиностанция на Околовръстното шосе в столицата.  

По-рано денем Йомов отхвърли да има общо със стрелбата на бензиностанция на Околовръстния път на София нощес. В Инстаграм той разгласява стори, в което се споделя: „ Всичко, което излезна довечера по уеб сайтове и медии няма общо с истината. И нямам нищо общо “. 
 йомов Instagram
Припомняме, че по-рано денем стана ясно, че има арестуван за стрелбата в столичния квартал „ Банкя “ нощес. По информация на точно футболистът от ЦСКА Георги Йомов е бил извикан на разпит в полицията , а в следствие арестуван.

Пред полицията Йомов е разказал, че нощес на бензиностанцията сред брат му и непознати за него хора е зародил спор. По-късно в разправията се е присъединил и бащата на футболиста.  

Още снощи ръководството на ЦСКА излезе с мигновено опровергаване на информациите, че звездата на отбора Георги Йомов е арестуван при престрелка на бензиностанция на Околовръстното шосе край София, заяви. В формалния уебсайт на ЦСКА се споделя, че пред управлението на клуба националът е споделил следното:  " Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си. " " Какво тъкмо се е случило ще открият органите на реда, като ние имаме цялостното доверие в нашия играч, че не е бил забъркан в закононарушение ", написаха още от клуба.

След случая проверяващите са разпитали и други очевидци , прегледани са камерите на бензиностанцията . На мястото на стрелбата са открити три гилзи и един патрон .

В столичната полиция продължава работата за изясняване на обстоятелствата и събитията към случая.  

Инцидентът стана към 22:20 ч., когато двама мъже - на 36 и 26 години, бяха простреляни в краката. Те бяха настанени във ВМА. По-възрастният мъж е прострелян в двете бедра. Лекарите са създали интервенция на по-тежко ранения, той също към този момент е разпитан. Другият потърпевш е освободен за домашно лекуване, защото не е поискал да остане в болничното заведение. 36-годишният мъж, който е останал за лекуване, е с прострелна рана на двете бедра и няма заплаха за живота му. Нараняванията на двата крайници са от един патрон. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР