По необичаен начин отпразнуваха попаденията си във вратата на Фрозиноне

...
По необичаен начин отпразнуваха попаденията си във вратата на Фрозиноне
Коментари Харесай

Звездите на Ювентус си размениха ролите преди сблъсъка с Атлетико

По необикновен метод отпразнуваха попаденията си във вратата на Фрозиноне звездите на Ювентус Кристиано Роналдо и Пауло Дибала.
 Ювентус вади 200 милиона евро за Салах
" Старата госпожа " завоюва с 3:0 генералната подготовка за идния 1/8-финал в Шампионската лига против Атлетико в Мадрид. Първият гол означи Дибала след асистенция на Роналдо. Младият аржентинец отпразнува попадението в стила на португалеца с висок подскок и заемане на героична поза. В отговор Роналдо имитира присъщия жест на Дибала в жанр маската на Зоро.

Третият голмайстор за Ювентус Леонардо Бонучи, който се завърна след едногодишен несполучлив престой в Милан, пък сподели с пръсти и своите и на брачната половинка си Мартина букви. Защитникът не е правил това от 2017 година.

Двубоят с Фрозиноне се игра на високо движение до към 63-ата минута, когато Роналдо оформи крайния резултат преди да бъде заменен, след което темпото спадна и всички чакаха края.

С държанието си Роналдо и Дибала дадоха явен знак, че всичко посред им е наред и дадоха отговор на спекулациите за проблеми. В последните седмици интензивно се приказва за иден трансфер на Дибала. От Ювентус разясниха това, че Дибала може да бъде сменен само от Лионел Меси, който няма по какъв начин да бъде притеглен в Торино, защото е привързан мощно с Барселона.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР