По Националния план за възстановяване и устойчивост община Асеновград ще

...
По Националния план за възстановяване и устойчивост община Асеновград ще
Коментари Харесай

Община Асеновград кандидатства за саниране на две обществени сгради

По Националния проект за възобновяване и резистентност община Асеновград ще кандидатства по процедура " Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на обществен сграден фонд за административно обслужване, просвета и спорт ".
 
Чрез осъществяване на плана, в случай че се получи утвърждение, ще бъдат санирани две публични здания – Градска библиотека " Паисий Хилендарски " и Многофункционална спортна зала " Асеновец ". Целта е да се реализира по-добра енергийна успеваемост и да не се губи сила, както по време на отоплителния сезон, по този начин и през лятото.
 
Припомняме, че в последния ден от септември 2022 година започва ремонта на Спортна зала " Асеновец ", който продължава и сега. Дейностите включват поправяне на покрива, доставка и монтаж на нови отводнителни детайли, промяна на дограмата, замяна на осветителните тела с нови LED  такива в подготвителния салон, изкърпване на мазилки, шпакловане, боядисване, обработка на металните градивни детайли с антикорозионен грунд, ободряване на фоайето и стълбището и други.
 
Средствата за задачата бяха отпуснати с разпореждане на Министерски съвет за предварителна защита и справяне с последствията  от Коронавирус – пандемията.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР