По настояване на търговците от Серес на граничния пункт Промахон

...
По настояване на търговците от Серес на граничния пункт Промахон
Коментари Харесай

Засилен контрол и проверки на Кулата

По гледище на търговците от Серес на граничния пункт Промахон стартират мощен надзор на вноса на артикули от България. Гърците не стопират да пътуват до България, с цел да се доставят със артикули и бензин.

Нелегалният импорт на артикули от България нанася големи вреди на търговците в региона на Серес, оповестяват от Търговската камара. При ограниченията взаимно с Държавната организация по надзор на стоките на граничния пункт Промахон ще работи непрекъснат екип, предава БНР.

Председателят на Търговската камара в Серес Атанасиос Малиара заяви, че Съюзът на търговците се пробва от няколко години да води битка с незаконния импорт на артикули, които в множеството случаи били некачествени, само че се продавали евтино и това привличало клиентите.

И в други погранични региони наоколо до българската граница като Драма, Комотини и Ксанти търговците се оплакват, че виждат внезапен спад на оборота, тъй като гърците си пазарят в България даже и хранителни артикули.

" Поне веднъж на седмица пътуваме до България, тъй като там множеството артикули са на половин цена ", оповестяват гърци.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР