По нашите медии дават само какво се случва по границата

...
По нашите медии дават само какво се случва по границата
Коментари Харесай

Борисов се похвали пред Шарл Мишел как е бил посрещнат с ``Welcome`` от Ердоган

По нашите медии дават единствено какво се случва по границата сред Гърция и Турция. Има голям информативен поток по тематиката. Това показа българският министър председател Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в по време на протоколните фотоси сред двамата.

Между другото, до момента в който бях в Анкара по време на срещата ми с Реджеп Ердоган, той ме посреща с ''Welcome'', OK... доста мощен по британски е станал, разкри още пред формалния си посетител министър председателят Борисов.

Започна срещата на Борисов с Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел

Припомняме, че през вчерашния ден се организира среща на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в, които разискаха обстановката в Сирия и напрегнатата конюнктура на турско-гръцката граница.

Преди това пък тримата водачи направиха оглед на част от южната граница на страната ни с хеликоптер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР