По направлението Сватове-Креминна (Сватово-Кременная на руски) руските окупатори са съсредоточили

...
По направлението Сватове-Креминна (Сватово-Кременная на руски) руските окупатори са съсредоточили
Коментари Харесай

30 руски окупатори се отровиха с алкохол в Старобелск

По направлението Сватове-Креминна (Сватово-Кременная на руски) съветските окупатори са съсредоточили разнообразни военни подразделения, заяви началникът на регионалната военна администрации на Луганска област Сергий Гайдай, представен от изданието Гордон.

" Има вагнеровци, те са доста. Периодично украинските военни съумяват да вземат пленници от тях. Има новомобилизирани, последните пленени бяха непосредствено от Москва. Има специфични подразделения, както ГРУ (главното разследващо ръководство на съветското министерство на отбраната), СОБР (специалният отряд за бързо реагирани), " Барс ", " Ахмат ". Но те въобще не водят война. Изпълняват единствено функционалността  на заградителни отряди и по малко мародерстват. Има и кадрови военни. " – отбелязва Гайдай.

Той добавя, че в Старобелск в Луганска област съветски военни на отбелязването на Йорданов ден по остарял жанр – 19 януари, съветски военни са се отровили с фалшив алкохол.

" Така са чествали, че до 30 кадрови военни са мъртви или с тежко отравяне в болница “, споделя още Гайдай.

В Луганска област руснаците струпват от ден на ден персонален състав и техника, пробват се да попречат на напредването на силите за защита на Украйна, само че безуспешно, добавя началникът на военната администрация.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР