По наказателното производство, водено срещу бизнесмена Васил Божков и още

...
По наказателното производство, водено срещу бизнесмена Васил Божков и още
Коментари Харесай

Горанов е бил разпитван от прокуратурата по случая Божков

По наказателното произвеждане, водено против предприемача Васил Божков и още няколко лица, са разпитани няколко министри, в това число и министърът на финансите Владислав Горанов.
Това стана ясно от думите на прокурор Ангел Кънев по време на брифинг на държавното обвиняване по тематиката с вноса на отпадък у нас.
Прокурор Кънев разясни, че по случая " Божков " са разпитвани заместник-министри, ръководители на комисии и ръководители на държавни организации.
" Свидетелят Горанов беше разпитан в детайли персонално от мен по това наказателно произвеждане. Събират се доказателства извънредно интензивно, ревизират се всички обстоятелства и условия, изложени от обвинения Божков и други обвинени ", сподели още прокурорът. Той акцентира, че Горанов е разпитван при започване на месец май - още преди този момент да се трансформира в тематика на разискване в общественото пространство.
И представителят на основния прокурор Сийка Милева взе отношение по въпроса на Българска национална телевизия за Божков. Милева акцентира, че подправените вести за прокуратурата са станали доста.
Сийка Милева удостовери думите на наблюдаващия прокурор Кънев, че министър Горанов е бил разпитван още преди да постъпят сигналите в държавното обвиняване. Милева уточни, че прокуратурата не се тормози да повдигне обвиняване на настоящ министър или зам.-министър. Дори в случай че наблюдаващият прокурор реши, може да преразпита още веднъж министър Горанов, стана ясно от думите на Сийка Милева.
Темата продължава и в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР