По молба на близките полицията издирва 79-годишния Върбан Милков Стефанов,

...
По молба на близките полицията издирва 79-годишния Върбан Милков Стефанов,
Коментари Харесай

Изчезна мъж с Алцхаймер от Костенец

По молба на околните полицията търси 79-годишния Върбан Милков Стефанов, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Около обяд на 21 декември т.г. мъжът излязъл от вкъщи си в Костенец и от този момент е в неопределеност.

Върбан Стефанов е висок към 175 см, със зелени очи. Бил е облечен с черен спортен екип, черно платнено яке с цип, черна шапка - вид бейзболна, обут с черни гумени галоши. Вероятно не носи у себе си документ за идентичност.

Хората, които разполагат с информация за местонахождението на мъжа, могат да алармират на телефони: 112, 071422171 в районно управление (на МВР) - Костенец или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

" За страдание той е с диагноза Алцхаймер и надали сега знае кой е. И за жалост към този момент наподобява по-различно - има бяла брада, стар е още и измършавял ", заяви в обществена мрежа дъщерята на Стефанов - Милкана Павлова.

" Това е моят свекър, имаме съмнение, че може да се качил на трен ", пък написа във Facebook снаха му Мария Янева.

Тя дори насочи зов към околните си: " Приятели имам една молба, някой от вас дали има дрон или в случай че знаете дали може да се наеме ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР