По мнение на симпатизантите на ГЕРБ всичко на конгреса е

...
По мнение на симпатизантите на ГЕРБ всичко на конгреса е
Коментари Харесай

„Златният пръст“ на ДПС поздрави със слово „ку*вите“ от ГЕРБ на конгреса им!

По мнение на симпатизантите на ГЕРБ всичко на конгреса е минало отлично. Бойко беше шефът, Бойко отново ще е шефът – какво му би трябвало на индивида... Голям отзив в отбрана на постигнатото от Йорданка Фандъкова и Григор Димитров и АТАКА, към който е необходимо…

Има един „ изтъкнат “ народен представител, който обаче бързо не помни, че точно той беше в офанзива против Борисов, а през днешния ден държи тирада на ТЕХНИЯ конгрес. Да, вярно се сетихте – Волен Сидеров.

Ако върнем лентата, то обръщането на палачинката и това, което приказват през днешния ден тези хора, може да се дефинира по този начин – морална мизерия. Що за двуличие? До оня ден да си подвиквал „ Бойко – ку*во “, а през днешния ден НИЕ сме най-големите... Други пък биха споделили - Волене, срамно е… Волен приказва, Борисов слуша съгласно Държавната телевизия!

„ Преди шест месеца поехме отговорността да влезем във властта с ясното схващане, че поемаме и негативи. “ Ще понасяте, Сидеров. И няма по какъв начин да е. Да се „ изтупаш “ пред над хиляда души и да кажеш, че си постоянен сътрудник, че Обединените патриоти били предвидим и забележете ПОСЛЕДОВАТЕЛН сътрудник, това е връх на политическо безсрамие. От Оперативна програма с изключение на изменничество, всичко друго е непредсказуемо и народът постоянно може да бъде „ изигран “… към този момент на няколко пъти го направихте…

Поласкан от споменаването на името му на няколко пъти, невижданата непоклатимост в България и редица други подмазвачески речи, тъй като по този начин би трябвало, Бойко Борисов естествено върнал жеста и цитирал Волен – „ амнезията “… Ей, напълно ни взеха за безпаметни.

„ Успехът на това държавно управление зависи от нас. Ако ние не се съборим, няма кой да ни събори. “ Дали Сидеров е бил наясно със себе си, когато е изрекъл това изречение и дали си има вяра, поради дейностите и думите му преди да стане част от това държавно управление?

И по този начин, „ златният пръст “ Волен през днешния ден е по този начин, а на следващия ден не се знае (и в една ария го пееха… заглавието пък идва като премия - „ Шапка ти смъквам “). Волен смъкна шапка на Борисов, той върна жеста… Еми, т‘ва е!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР