По-младият брат на Тайсън Фюри – Роман ще е поредният

...
По-младият брат на Тайсън Фюри – Роман ще е поредният
Коментари Харесай

Девети член на фамилията Фюри прави дебют в профи бокса

По-младият брат на Тайсън Фюри – Роман ще е следващият член на семейството, който ще направи първите си стъпки в професионалния бокс. Той ще изиграе първия си мач през октомври. 25-годишният Роман Фюри ще се качи на кръга на специфичното боксово събитие в Донкастър на 8-и октомври. Боят му ще е в 4 рунда, като още не е ясено името на съперника.

Роман Фюри няма опит като дилетант в бокса и признава, че само е държал падовете. Това няма да го спре да опита да добави към сбирката от трофеи на фамилия Фюри.

Роман живее в Моркамб и тренира дружно с първенеца на WBC в тежка категория Тайсън Фюр и другия им брат Томи. „ Не желая да подтиквам нещата. Не желая да се удрям за огромни суми, просто тъй като нося името Фюри “, разгласи Роман пред VIP Boxing. „ Не можеш да тичаш преди да се научиш да вървиш. Тези шоу стратегии на VIP Boxing са идеални за мен да се науча по какъв начин да се държа на кръга. Можех да имам аматьорски мачове, само че аз съм към експерти и изучавам от тях “.

Преди време батко Тайсън сподели за него: „ Той е предстоящ първенец в полутежка категория “. Роман се е състезавал в ръгби лигата, като момче, само че когато тежестта му фрапантно се нараснало се съсредоточил върху бокса.

Семейство Фюри има голяма история в бокса. Тайсън е първенец на Световния боксов съвет в тежка категория и към момента непобеден в професионалната си кариера. По-малкият му брат Томи също е непобеден досега. Братовчедите Хю Фюри и Нейтън Горман са боксьори. Таткото Джон има опит на кръга от 13 мача, в които е спечелил 8 пъти. Чичото Питър Фюри също се е бил на кръга, а другите братовчеди Хосеа Бъртън и Анди Лий също са боксьори.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР