По-малко работят по българските плажове от началото на септември. вече

...
По-малко работят по българските плажове от началото на септември. вече
Коментари Харесай

Проверка: Концесионери освобождават спасители по плажовете на Юг

По-малко работят по българските плажове от началото на септември. към този момент стартират да ги освобождават макар прогнозата за хубаво време.
Проверка на Българска национална телевизия демонстрира: цялостни плажове по Южното Черноморие и с една трета по-малко спасители.
 Водните спасители на варненските плажове към този момент са по двама на пост Водните спасители на варненските плажове към този момент са по двама на пост
От първи юли водните спасители на варненските плажове към този момент са по двама на пост. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Варна...
Заради хубавото време доста туристи са избрали да почиват в този момент и плажовете по Южното Черноморие са цялостни.
Плажът в Бургас е цялостен с летовници изключително през почивните дни. И макар че към този момент част от спасителите са освободени от работа, концесионерът се пробва да обезпечи задоволително хора.
Веселин Илиев, старши избавител на Северен плаж - Бургас: " Три поста се махат. От 23-ма на Северен плаж - Бургас оставаме 14 индивида. "
Намаляването на спасителите постоянно натоварва оставащите с повече отговорности. За по-безопасно плажуване спасителите поучават да не се посещават неохраняеми плажове, както и да се следват напътствията за сигурност.
 Заради облекчение за концесионери: Спасители дават отговор за прекомерно огромна повърхност Заради облекчение за концесионери: Спасители дават отговор за прекомерно огромна повърхност
Морските спасителите недоволстват от това, че ще работят сами на постовете, заяви bTV.  От Министерството на туризма предложиха д...
Веселин Илиев, старши избавител на Северен плаж - Бургас: " Като слязат долу да видят първо какъв е флагът. Ако е червен, значи е рисково. Ако им свирят със свирката, да излязат по-близо до брега ".
Този медицински пункт на плажа в Бургас също остава отворен. Концесионери от своя страна обмислят да оставят обходни двойки спасители до края на месец октомври, когато приключва дейния летен сезон.
Броят на спасителите на охраняемите плажове се дефинира по утвърдена от Министерството на туризма скица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР