По-малко от три седмици след трагичната смърт на Крейг Брийн

...
По-малко от три седмици след трагичната смърт на Крейг Брийн
Коментари Харесай

Навигаторът на Брийн се връща към ралитата

По-малко от три седмици след трагичната гибел на Крейг Брийн по време на предсъстезателния тест на Хюндай преди рали „ Хърватия “ неговият навигатор Джеймс Фултън разгласи, че ще се върне към ралитата.

Ирландецът ще стори това в края на другата седмица по време на рали „ Португалия “, пети кръг за сезон 2023 в Световния рали шампионат (WRC). Фултън ще бъде навигатор на своя съотечественик Крис Мийк в WRC2.
 Хиляди изпратиха през вчерашния ден Крейг Брийн Хиляди изпратиха през вчерашния ден Крейг Брийн
Мийк зае мястото на Брийн в тима на Хюндай Португалия за Португалския рали шампионат, а неговият първи старт в шампионата бе предходната седмица в рали „ Д`Абоборейра “, когато Ола Фльоне му чете записките. От рали „ Португалия “ обаче мястото на Фльоне ще бъде заето от Фултън, а задачата пред двамата ирландци ще бъде да вдигнат купата на Португалия в символ на респект към Брийн.

„ Беше сложен интервал, само че към този момент се усещам подготвен да се върна. Не беше елементарно решение, само че откакто приказвах със фамилията си и с това на Крейг ние достигнахме до умозаключение, че Крейг би желал да се върна “, съобщи Фултън, представен от DirtFish.

„ Започнахме това премеждие дружно с Крейг и мисля, че най-хубавият метод да го почетем ще бъде да завърша започнатото “, добави ирландецът.
 Тиери Нювил с прочувствени думи след гибелта на Крейг Брийн Тиери Нювил с прочувствени думи след гибелта на Крейг Брийн
Самият Фултън се размина без никакви пострадвания в случая, който лиши живота на Брийн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР