По-малко от три месеца остават до второто издание на ТМТ

...
По-малко от три месеца остават до второто издание на ТМТ
Коментари Харесай

Засилен интерес от чужбина за участие в текстилното изложение ТМТ Експо

По-малко от три месеца остават до второто издание на ТМТ Експо. Българското текстилно бизнес ревю за втори следващ път ще показа в Интер Експо Център на професионалната аудитория нововъведенията и трендовете в бранша на материалите, машините и технологиите. Отчитайки засилен задграничен интерес, от 25 до 27 септември форумът ще сътвори всички нужни условия за развиването на бизнеса, основаването на нови контакти и стъпването на нови пазари.

След провеждането на първото си издание през 2018 година ТМТ Експо даде ясни индикации, че ще бъде главен конгрес в календара на промишлеността както за България, по този начин и за региона на Югоизточна Европа. „ Отбелязваме мощен интерес от региона на Балканския полуостров, като изключително огромен е от страна на турски компании. Отчитаме нарастване на запитванията за присъединяване и на компании от Румъния, Гърция, Северна Македония и Сърбия “, разясняват уредниците. Отчетлива е наклонността за присъединяване и на компании от Италия, Англия и Полша, както и на китайски и индийски компании.

За изданието през 2019 година се чака растеж от 20% по отношение на миналата година, както във връзка с декларираните изложбени площи, по този начин и в броя на участниците. Компаниите от България и чужбина, които декларират наличието си, са представители на съвсем целия набор от производства и действия в бранша. Това включва компании от сферата на дизайна проектирането, кроенето, софтуера, CAD/CAM системите, подготовката за производството и софтуерното произвеждане. На ревюто се показват най-модерните решения в текстилната логистика, сплескване и гладене, довършителни работи, тестване, вътрешен веществен поток, обезпечаване на качеството, съоръжение за пране и химическо почистване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР