По-малко от половин година изкараха като ортаци двете най-популярни семейства

...
По-малко от половин година изкараха като ортаци двете най-популярни семейства
Коментари Харесай

Провал И Развод За Наум Шопов И Дани Петканов

По-малко от половин година изкараха като ортаци двете най-популярни фамилии в обществените мрежи у нас – Алекс и Даниел Петканови и Наум Шопов и Теа Минкова. Риалити младоженците и звездата от “Откраднат живот” са разделили взаимния си бизнес в средата на март.

Миналата есен карето се похвали, че се кооперират в рекламна организация, като основната им концепция бе да изкарват пари най-вече в “Инстаграм” от консуматори, искащи да се развикат като инфуенсъри в обществената мрежа.

Дали мераклиите да употребяват услугите им не са били задоволително, че да носят облага и на двете фамилии, не е ясно, само че съдружниците се изпокарали люто. Според  източници Лудия кореспондент и доктор Тасев от “Откраднат живот” се сдърпали в края на февруари, защото последната им обща фотография в обществените мрежи е от 17-ти същия месец, написа ПИК.

Различията посред им очевидно са били непоправими, защото дни по-късно в Търговския указател са заведени някои промени. Като да вземем за пример, Теа Георгиева Минкова е заличени като шефове на рекламната агеция, а Шопов като съучастник на компанията. Мълви се, че както нормално става в бизнес с доста съдружници, неуредени финансови връзки са довели до абсурда сред Петканови и Шопов.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР