По-малко от месец след като загуби от Дерек Люис в

...
По-малко от месец след като загуби от Дерек Люис в
Коментари Харесай

Багата бройка палави студентки

По-малко от месец откакто загуби от Дерек Люис в UFC, българският войник Благой Иванов реши да охлаби напрежението в българска дискотека. Багата бе видян на диво ретро чалга празненство в сърцето на Студентски град предходната седмица, написа вестник “България днес”.

33-годишната ММА звезда напряко влуди почитателките си с идването си в нощното заведение. Багата бе същинската атракция на вечерта и постоянно отнасяше поздрави. За радостното въодушевление на боеца се грижеше известният диджей Теди Джорджо, като двамата не криеха другарските си връзки. Интересното е, че към Багата непрекъснато се усукваха палави студентки. Той ги бройкаше и се усмихваше на всички, без да се изнервя от по-нахалните, които желаеха фотография с него. Боецът изплакна око и с много разголени танцьорки край него.

По същото време в купона се включи и двукратният олимпийски първенец по битка Армен Назарян. Той бе по-трудно разпознат от присъстващите, защото е пуснал брадичка вид катинарче и бретон. Багата чества до зори, само че никой не знае дали се е прибрал самичък. Иванов към този момент напусна България и още веднъж е във Вегас, където се приготвя за бойните галавечери. Последната борба, която загуби след противоречиви съдийски решения, се организира в именитата зала " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк. На нея участва даже американският президент Доналд Тръмп. Все отново Благой резервира 10-а позиция в ранглистата на UFC.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР