По-малко от месец, след като Люси Дяковска спечели германския еквивалент

...
По-малко от месец, след като Люси Дяковска спечели германския еквивалент
Коментари Харесай

Роналдиньо облече потника на Селтикс и влезе в турския Сървайвър

По-малко от месец, откакто Люси Дяковска завоюва немския еквивалент на " Сървайвър ", а с това прилапа и 100 бона в евро, в турската версия на шоуто се появи именитият бразилец Роналдиньо.

43-годишният южноамериканец, който поналя фигурата си след отдръпването от огромния футбол, изненада с чаровната си усмивка и буйнокосите къдрици участниците в предаването.

Рони беше облечен в потник на един от най-титулуваните и емблематични баскетболни тимове в Съединени американски щати - Бостън Селтикс, а до него имаше и преводач, несъмнено. Одеждата на 17-кратните първенци на НБА беше с №0 и изписано на гърба името на един от актуалните водачи на тима - Джейсън Тейтъм.

Появата на бразилеца провокира съществено неспокойствие, като всеки от оцеляващите искаше да се допре до него.

" Много съм благополучен да бъда тук ", сподели сбито Роналдиньо, като не е ясно дали той ще е един от участниците или просто ще гостува.

В българските риалити формати също са гостували футболни звезди, като за образец може да бъдат дадени Христо Стоичков и англичанинът Вини Джоунс. Тук по тази линия бяха още боксьорът Майк Тайсън и баскетболистът Денис Родман.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР