По-малко от месец преди старта на европейското първенство за мъже

...
По-малко от месец преди старта на европейското първенство за мъже
Коментари Харесай

Владо Урумов с болки в кръста преди европейското по щанги

По-малко от месец преди старта на европейското състезание за мъже и дами в Букурещ българският народен тим по повдигане на тежести бе сакат от тежки травми на водещи състезатели.

Европейският вицешампион и шести в света от предходната година Васил Господинов (кат. 105 кг) е с инфектиране в региона на слабините, което му пречи да се приготвя обикновено. Участието му е под въпрос.

Ивайло Иванчев, който бе дал втората по мощ поръчка в кат. 94 кг за европейското, е скъсал отчасти мускул и присъединяване му не е несъмнено, написа Sportal.bg.

Двукратният европейски бронзов медалист - варненецът Владимир Урумов, който бе с най-силната поръчка в кат. 62 кг, пък е със съществени проблеми в кръста.

Като се прибави и контузията в коляното на европейския първенец от 2014 година и два пъти номер 2 в света Иван Марков (85 кг), която сигурно го вади от шампионата, то е ясно за какво треньорът Иван Иванов се е видял в знамение.

Все отново наставникът чака лекарският екип да направи всичко допустимо да оправи някои от контузените, само че сигурно формата им няма да е същата, както преди да получат контузиите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР