По-малко от месец остава до излизането на Total War: Three

...
По-малко от месец остава до излизането на Total War: Three
Коментари Харесай

Total War: Three Kingdoms: Sega представи фракцията на Донг Жуо

По-малко от месец остава до излизането на Total War: Three Kingdoms и Sega продължава да ни приготвя за огромната премиера на играта с информация за героите в играта. Последното, което студиото показа беше за дванадесетата игрова секта тук: тази на тиранина Донг Жуо.

„ Алчността движи злия Донг Жуо и той няма да разреши нищо да му се изпречи на пътя. Подкрепян от осиновения си наследник, великият боец, никой не може да се опълчи на неговата мощност и гняв. Чрез разпространяването на боязън и закани, тези, които се опълчат на Донг Жуо скор ще паднат бездиханни. Победата е съвсем в неговите ръце! “, гласи анонса на студиото.

Това, което е нужно да знаете обаче за него е, че няма да можете да играете с него още от начало. Ще би трябвало първо или да достигнете до ранга на император в акцията или да успехите армията на Донг Жуо в борба (без да го убивате него самия) преди да всеете смут и разкол в Поднебесната империя.

Total War: Three Kingdoms е отклоняване от обичайна линия на Sega с игрите от сериите Total War, при която получавате опцията да влезете в историческа действителност и съответен интервал, посещавайки Китай за пръв път в поредицата. Освен режим, който ще се придържа повече към историческата правота и ще ви предложи обичаен за игрите тактически геймплей, Sega са подготвили и това, което са нарекли романизиран (играта черпи ентусиазъм от класическия китайски разказ „ Романс за трите царства “) режим, при който ще влезете в една приказна действителност на велики воини с разнообразни и от време на време свръхестествени качества. Една от многото други отличителни черти на заглавието ще са променените системи на дипломацията и шпионажа спрямо други игри от серията.

Total War: Three Kingdoms излиза на 07.03.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР