По-малко от месец ни дели от Международния автомобилен салон София

...
По-малко от месец ни дели от Международния автомобилен салон София
Коментари Харесай

Mercedes представя обновената S-Class и спортно SUV в София

По-малко от месец ни дели от Международния авто салон София 2017. Mercedes-Benz и Mitsubishi към този момент оповестиха с какво ще вземат участие, оповестиха оттова.

Тазгодишното ревю ще отвори порти от 14-ти до 22-ри октомври и ще е най-голямото за последните 25 години. Повече от 65 изложители и над 200 експоната ще бъдат ситуирани върху 10 500 км.м. в Интер Експо Център в столицата. 50 министър председатели, десетки електрически автомобили и хибриди, и над 80 автомобила за тест драйв чакат посетителите на най-престижното автомобилно експо в България.

 Mercedes S-Class
Източник:

Mercedes S-Class

Германският производител Mercedes-Benz ще показа обновената S-Class във версията S 400 d 4Matic L. При флагмана на германците измененията във външния тип са засегнали оптиката, като конфигурацията на фаровете е изцяло изменена. Лимузината е получила и нова решетка на радиатора. В оборудването са включени както нови, по този начин и познати, само че усъвършенствани системи за сигурност и асистенти на лидера - нововъведението за самостоятелно придвижване с опция за престрояване и " другарство " с други транспортни средства на пътя, както и функционалност за автоматизирано паркиране. Тя може да се задейства от смарт телефона, като не е нужно водачът да бъде в колата. Сред обновените варианти е и системата Energizing, която предлага редица 10-минутни стратегии за " покачване " на настроението на лидера и пасажерите. В взаимозависимост от определената стратегия, автомобилът трансформира настройките на седалките (подгряване, вентилация и масаж), светодиодното осветяване на салона (64 цвята по избор), климатика, в това число с ароматизиране, и даже избира музиката.

 Mercedes GLC Coupe
Източник:

Mercedes GLC Coupe

Ще забележим и GLC 43 4Matic, модифицирано от спортното им поделение AMG. Автомобилът комбинира спортно грациозен дизайн с впечатляващо показване на пътя и преимуществата на SUV-модел като позиция на седене, функционалност на интериора и благоприятни условия отвън пътя. Купето е оборудвано с 3,0-литров би-турбо V6 мотор, разрастващ 367 к.с. и автоматизирана трансмисия 9G TRONIC с бърза промяна на предавките. Задвижването дава ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4,9 секунди, а купето предлага без значение спортно окачване AIR BODY CONTROL.

 Mercedes E-Class
Източник:

Mercedes E-Class

Любопитна оригиналност е и купето на новото потомство на Mercedes-Benz E-Class. То е с многокамерно пневматично окачване, което разрешава да изберете сред 3 разновидността на неотстъпчивост. Има и спомагателна система Dynamic Select (опция), при която лидерът самичък може да настройва всички системи на автомобила. В оборудването на салона на автомобила влизат още светодионо осветяване в 64 цвята, а също по този начин разнообразни разновидности на кожа, декоративни детайли от дърво и метал, 12,3-инчов сензорен екран на мултимедийната система и опционален приборен панел.

В България ще забележим още шест впечатляващи експоната на влиятелния Mercedes-Benz - GLE 63 AMG Coupe, GTC Roadster, E 220 d 4Matic, GLA 200 d 4Matic, GLC 350 e 4Matic и Mercedes-Benz GLE.

 Снимка 314488
Източник:

Интересни вести има и към Mitsubishi, който към този момент е част от алианса Renault-Nissan. Японската компания залага на най-новия си кросоувър Eclipse Cross. Моделът идва у нас след дебюта си на автосалона в Женева, като би трябвало да се трансформира в повратна точка в развиването на известния бранд. Той съставлява SUV в жанр крос-купе, оборудвано с най-съвременни технологии и системи за сигурност. Разполага с новата система S-AWC, която управлява задвижването и спирачното изпитание на всяко едно от четирите колела. Това се реализира посредством съгласуване на разпределението на въртящия миг, като електрониката се преценява с подадената газ, скоростта на придвижване и пътните условия. Допълнително е добавена система AYC (Active Yaw Control), чиято електроника интензивно управлява спирачното изпитание към обособените колела при задействане на спирачките. За задачата се употребяват специфични датчици, които подават цялата нужна информация. При модела дебютира и напълно нов 1,5-литров бензинов мотор с турбокомпресор и система за непосредствено впръскване на горивото. Неговата мощ е 163 к.с., като той работи в композиция със CVT-трансмисия с 8 предавки. Според представители на компанията новият мотор изцяло превъзхожда употребяваните до момента 2,0 и 2,4-литрови мотори - както по мощ в ниските обороти, по този начин и като екологични стандарти. За модела се предлага и модернизиран 2,2-литров дизелов мотор със 150 к.с. с 8-степенна автоматизирана трансмисия.

 Снимка 314487
Източник:

Японците ще покажат още три автомобила на салона в столицата. Единият от тях е Outlander, който ще бъде показан в две версии - дизелова и доста по-интересния PHEV - хибрид, който се зарежда от електропреносната мрежа. Гамата се попълня от най-малкия кросоувър на марката ASX с бензинов елемент, както и най-големия Pajero в дизелов вид.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР