По-малко от две години след привличането на Кепа Арисабалага от Атлетик Билбао, Челси може отново

По-малко от две години след привличането на Кепа Арисабалага от Атлетик Билбао, Челси може отново ...

Челси има готов заместник за разочароващия Кепа.


По-малко от две години след привличането на Кепа Арисабалага от Атлетик Билбао, Челси може отново да извади голяма сума пари за вратар. Причината е, че испанецът съвсем не е убедителен в изявите си и мениджърът на тима Франк Лампард иска да го смени с нов страж от лятото.

Според последните информации Челси ще се насочи към Андре Онана, който си изгради отлична репутация в Аякс, но вече има желание да продължи кариерата си в по-силно първенство.

23-годишният камерунски национал е обвързан с гранда от Амстердам за още две години. През последните месеци се говореше за интерес към него от страна на Тотнъм и дори Барселона - клубът, чийто юноша е.

В Челси вече работят по изготвянето на списък с евентуални нови попълнения за вратарския пост. Лампард най-вероятно ще бъде консултиран при избора си от треньора на вратарите Кристоф Лолишон и легендата Петер Чех.

Бъдещето на Кепа ще стане ясно окончателно в следващите седмици. Статистиката обаче е категорична, че той прави с 12% по-малко спасявания в сравнение с миналия сезон, а грешките му са зачестили.

Източник: gong.bg