По-малко от два месеца делят българската публика от излизането на

...
По-малко от два месеца делят българската публика от излизането на
Коментари Харесай

Блатечки и Вълдобрев в новия официален трейлър на Доза щастие

По-малко от два месеца разделят българската аудитория от излизането на първия пълнометражен филм на Яна Титова. След редица сполучливи функции в киното и театъра, към които се прибавя опитът с режисурата на няколко късометражни продукции, тя пресъздава същинската история на младата Весела Тотева и нейната сполучлива борба със зависимостта. Премиерната дата на кино лентата „ Доза благополучие “ за цялата страна е 8 ноември.

Новият формален филмов откъс разкрива още няколко обичани на публиката артисти, към които Яна Титова е отправила забавно креативно предизвикателство. Ролята на един от основните мъжки персонажи е поверена на магнетичния Асен Блатечки, който неколкократно се е потвърдил като един от най-харесваните гении от дребния и огромния екран. Благодарение на сполучливата взаимна актьорска работа по кино лентата „ Стъпки в пясъка “ двамата създават в дълбочина мечтаното преобразяване за „ Доза благополучие “, както демонстрират фрагментите от формалния филмов откъс.

В една по-нетипична посока е ориентиран и изборът на Стефан Вълдобрев, втората специфична изненада, която се появява в последните настоящи подиуми от кино лентата, които сграбчват вниманието с самостоятелния си и завладяващ кинематографски жанр и мощното си влияние. Освен десетките си функции в театъра и кариерата си като реализатор и композитор, Вълдобрев има зад тила си редица кино участия, измежду които в „ Потъването на Созопол “, „ Изпепеляване “, „ Подгряване на вчерашния обед “ и други.

Във към този момент оповестения актьорски състав на „ Доза благополучие “ влизат още обичани гении като Иван Бърнев, Ирмена Чичикова, Силвия Лулчева, Васил Бинев, Александър Алексиев, Илка Зафирова, Стоян Дойчев, Цветан Алексиев, Лидия Инджова, Димитър Николов, Филип Аврамов. В основната роля, като своята майка Весела Тотева, се изявява Валентина Каролева, а един от главните детски персонажи е изигран от дъщерята на Яна Титова и Александър Алексиев –петгодишната Ая.

В „ Доза благополучие “ впечатлява операторската работа на Мартин Балкански, снимал редица български и интернационалните продукции. Сценарият на вдъхновяващата история е дело на Яна Титова и е основан на биографичната книга на Весела Тотева “Падение и избавление “. Премиерата на кино лентата в цялата страна е на 8 ноември. Продуценти са bTV Studios и NO BLINK Studio в лицето на Александър Алексиев и Николай Стоичков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР