По-малко от ден след излъчването на интервюто на херцога и

...
По-малко от ден след излъчването на интервюто на херцога и
Коментари Харесай

Елизабет II отговори на Хари и Меган

По-малко от ден след излъчването на изявлението на херцога и херцогинята на Съсекс във Англия се появи публично изказване от кралския двор – малко, ясно и извънредно дипломатично.

" Цялото семейство е натъжено да научи за това през какъв брой провокации са минали през последните години Хари и Меган. Повдигнатите въпроси, изключително за расата, са притеснителни. Макар някои мемоари да се разграничават, одобряваме тематиките съществено и ще ги обсъдим в фамилията.

Хари, Меган и Арчи постоянно ще бъдат обичани членове на фамилията ", гласи цялото изказване на Бъкингамския замък.



Припомняме, че Меган Маркъл показа, че до момента в който е била бременна с Арчи, в кралския двор са били изразявани терзания какъв брой тъмна може да бъде кожата на детето, без да загатва съответни имена. След това принц Хари разясни пред Опра Уинфри, че мненията не са направени нито от кралицата, нито от херцога на Единбург.

„ Тонът е сдържан, само че има нещо предизвикателно в репликата „ до момента в който някои мемоари се разграничават “, само че пък и увещание, че повдигнатите тематики ще бъдат взети на съществено. И можем да сме сигурни, че що се отнася до кралското семейство в Обединеното кралство, всяко сходно разискване ще се прави уединено “, споделя журналистката Сара Кембъл пред BBC. По-рано денем по време на посещаване в Лондон принц Чарлз обаче отхвърли да отговори на въпрос дали е гледал изявлението на Меган и Хари.

 
Меган Маркъл, принцеса Даяна и ненаучените уроци
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР