По-малко от 5 години след смъртта на Борис Гуджунов семейството

...
По-малко от 5 години след смъртта на Борис Гуджунов семейството
Коментари Харесай

Безпаричие превърна в емигранти синовете на великия Борис Гуджунов

 По-малко от 5 години след гибелта на Борис Гуджунов фамилията му се разпада. Безпаричието застигна и двамата синове на именития артист, които към този момент са емигранти.

Докато първородният му правоприемник Александър, който е от първия му брак, от много години е във Англия, в този момент и по-малкият му наследник Кристиян взел решението да се откаже от музиката и да замине да търси шанса си в Дубай.

Известно е, че по-голямото от двете момчета на Гуджунов живее непретенциозно в Англия и си вади хляба като барман. Емилия – първата брачна половинка на Борето, също мъчно свързвала двата края и продавала билетчета в метрото. Макар да са от еднакъв татко, двамата синове на артиста не поддържали връзка между тях. Големият му правоприемник нямал визия, че брат му Крис от към този момент 7 месеца бил част от екипажа на самолетната компания на Обединените арабски емирства. Засега Кристиян бил удовлетворен от заплащането и от опциите да пътува и опознава целия свят, само че продължавало да го боли, че не могъл да сбъдне фантазията си да пробие на музикалната сцена.

Той е приключил актьорско майсторство, макар че напълно е наследил гласовите данни на татко си. Преди време се опита да изгрее на огромната сцена, явявайки се в нетолкова сполучливото шоу на Маги Халваджиян " Пееш или лъжеш “, само че по-късно към него нямаше интерес и не съумя да направи музикална кариера най-много поради неналичието на средства, написа " Ретро ".

Приживе Борис Гуджунов вземаше унизително ниска пенсия и не можа да остави на децата си съвсем нищо с изключение на скромния си апартамент в " Люлин “, където живее втората му брачна половинка Елжбета. Певецът от обичаното на генерации българи трио " Бо Бо Бо “ до последно живя с тъгата, че не може да подсигури добър живот на децата си. В едно от последните си изявленията даже направи покъртително самопризнание: " В очите на сина си съм една плюнка! “, визирайки по-малкия си правоприемник Кристиян, който се ражда непланирано, когато Гуджунов е към този момент на 52 години.

Въпреки че приятелите на огромния реализатор след гибелта му направиха няколко благотворителни начинания, с цел да подкрепят по-малкото му дете, Крис въпреки всичко не можа да се осъществя у нас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР