По-малкият син на скандалния кмет на с. Галиче Мартин Чоков

...
По-малкият син на скандалния кмет на с. Галиче Мартин Чоков
Коментари Харесай

Синът на Ценко Чоков с отчаян опит да отърве затвора, вижте какво предприема

По-малкият наследник на скандалния кмет на с. Галиче Мартин Чоков е залегнал крепко над скорострелна подготовка за кандидатстудентските изпити. Той цака по 50 лв. дневно за частни уроци в дома си, откъдето не може да излиза заради наложената му мярка за неотклонение. На елитни преподаватели от огромните градове бил обезпечен и превоз, с цел да ерудират сина на кмета Ценко Чоков, написа " Конкурент ".

Целта на Мартин е да получи най-малко тройка на кандидатстудентските изпити, с цел да бъде признат в Лесотехническия университет в София. Ако не бъде признат, Чоков-младши може да бъде върнат на топло, защото няма да има образователни задължения.

На последното съвещание образованието на Мартин бе главният мотив, поради който той бе пуснат под домакински арест от съда. " Пуснете ме да изучавам ", примоли се на магистратите дребният наследник на Чоков, апетитен за по-жесток в саморазправата от татуирания си родител.
Засега не е ясно по какъв начин Мартин ще постави изпитите, откакто е заключен вкъщи си. Най-вероятно маститите юристи на семейството ще пуснат молба до съда, с цел да изискат позволение за младежа да се яви на изпитите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР