По-малкият брат на Захари Бахаров – Явор, често се забърква

...
По-малкият брат на Захари Бахаров – Явор, често се забърква
Коментари Харесай

Явор Бахаров тръгна на психолог

По-малкият брат на Захари Бахаров – Явор, постоянно се забърква в грандиозни кавги. 33-годишната звездата на „ Стъклен дом” най-сетне осъзнал, че многочислените му изцепки му основават имидж на конфликтен и мъчен артист и пречат на кариерата му. Затова по съвет на Захари Явор почнал да посещава психолог, научи HotArena.

Специалистът по житейски рецесии, депресии и поведенчески проблеми се опитвал да укроти неконтролируемата му експанзия. Откакто посещавал кабинета му, Бахаров-младши се чувствал доста по-спокоен.
„ Вече вървях няколко пъти и се усещам добре. Трябва да преборя гнева в себе си – явно е, че имам проблем с него. Надявам се, че ще съумея да се оправя благодарение на експерт. Трудно е, само че не е невъзможно”, признава Явор, който другояче е надарен артист.

Неведнъж през последните години дребния Бахаров влизаше в пререкания с други известни персони на обществени места. Преди време даже атакува писателката на скандални романи и някогашна манекенка Калина Паскалева пред столична дискотека. Преди 2 години той даже бе отхвърлен наложително от риалити формата „ ВИП брадър”.

Явор изнудваше Големия брат, че след излизането си ще наговори неистини за предаването, без да знае, че камерите записват всяка негова дума. Скандалният съквартирант не получи нито стотинка за престоя си в Къщата и единственото намесата на брат му Захари го избави от тлъсти неустойки към продукцията.

Последната му издънка бе точно на националния празник 3 март, когато артистът се счепкал с приятелката си Рая и налетял да бие инцидентен минувач, намесил се в разногласието. Патрулка задържала Явор, който оказал гневна опозиция на униформените. Бахаров прекара 72 часа в ареста, а по-късно бе наказан по бързата процедура за дребно хулиганство- Магистратите му дадоха 9 месеца пробация.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР