По-малкият брат на Димитър Рачков е възобновил социалния си живот

...
По-малкият брат на Димитър Рачков е възобновил социалния си живот
Коментари Харесай

Братът на Рачков си търси гадже във Фейсбук

По-малкият брат на Димитър Рачков е възобновил обществения си живот и към този момент е горделив собственик на профил във Facebook, видя HotArena .

Петър, който се прочу с постоянното си наличие в престъпните летописи, реши да излезе от ъндърграунда и да потърси нова обич и другари в онлайн пространството. В профила си той е написал, че е родом от Бургас и към момента живее там . Снимката, с която е решил да се показа пред света обаче, е повече от страховита. На селфито очите му са кристално сини, а зад него бушуват пламъци. 

Въпреки това дамският интерес към него е засилен , въпреки да не е упоменал фамилното си състояние. за него се знае, че от дълго време е разведен с огромната си обич от детството си Димитрина , с която се ожениха на обилна женитба през 2006 година. Водещи на празненството тогава бяха брат му и Зуека. 

Семейният им живот обаче не потръгнал цветущо през цялото време, тъй като Петър постоянно се прибирал пребит измежду нощ.  Година по-късно сватбеният им подарък от фамилията на Димитрина - огромен апартамент, бил заложен от него при лихвари.

Нервите на хубавицата не издържали и тя поискала бракоразвод, а към днешна дата не ще и да чуе за някогашния си мъж , който макар обещанията си, не спрял да се занимава с противозаконни каузи.

За последно Петър се изправи пред съда преди месеци, когато се размина с условна присъда за разпространение на дрога. Братът на Рачков се призна за отговорен и подписа съглашение с прокуратурата за 1 година и 11 месеца с изпитателен период от 4 години. Той бе заловен няколко месеца по-рано от бургаските криминалисти, които разкриха, че криел дрогата в запалки в дома си в Бургас. 

Освен това неведнъж е хващан да кара без брошура, за което е глобяван, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР