По-малкият брат на Димитър Рачков – Петър, е възобновил социалния

...
По-малкият брат на Димитър Рачков – Петър, е възобновил социалния
Коментари Харесай

Братът на Рачков си търси жена във фейсбук

 По-малкият брат на Димитър Рачков – Петър, е възобновил обществения си живот и към този момент е горделив собственик на профил във " Facebook “. Петър, който се прочу с постоянното си наличие в престъпните летописи, решил да излезе от ъндърграунда и да потърси нова обич и другари в интернет пространството.

В профила си той е написал, че е родом от Бургас и към момента живее там. Допълнил е, че е приключил междинното си обучение в СОУ " Иван Вазов “, както и че се е дипломирал в Бургаския свободен университет, в незнайно каква компетентност. Снимката, с която по-малкият брат на комика е решил да се показа пред света, обаче е повече от страховита. На селфито очите му са кристалносини, а зад него бушуват пламъци. Въпреки това женският интерес към по-младия от братята Рачкови е засилен, въпреки да не е упоменал фамилния си статус.

За него се знае, че от дълго време е разведен с огромната си обич от детството Димитрина, с която се ожениха на обилна женитба през 2006 година Водещи на празненството тогава бяха брат му и Зуека. Семейният им живот не потръгнал цветущо през цялото време, тъй като Петър постоянно се прибирал пребит измежду нощ, описват познати на двойката. Година по-късно сватбеният им подарък от фамилията на Димитрина – огромен апартамент, бил заложен от него при лихвари. Нервите на хубавицата не издържали и тя поискала бракоразвод, а към днешна дата не щяла да чуе за някогашния си мъж, който макар обещанията не спрял да се занимава с противозаконни каузи.

За последно Петър се изправи пред съда преди месеци, когато се размина с условна присъда за разпространение на дрога. Братът на Рачков се призна за отговорен и подписа съглашение с прокуратурата за 1 година и 11 месеца с изпитателен период от 4 години. Той бе заловен няколко месеца по-рано от бургаските криминалисти, които разкриха, че криел дрогата в запалки в дома си в морския град. Освен това Петър Рачков неведнъж е хващан да кара без брошура, за което е глобяван. В досието му попада и случай от февруари 2014 година, когато е арестуван дружно с 20-годишния Виктор Вучев за владеене на подправени долари, написа Шоу блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР