По-малката сетсра на херцогинята на Кеймбридж - Пипа, роди средата

...
По-малката сетсра на херцогинята на Кеймбридж - Пипа, роди средата
Коментари Харесай

Пипа Мидълтън след раждането - перфектна по бански

По-малката сетсра на херцогинята на Кеймбридж - Пипа, роди средата на октомври, само че към този момент може да се похвали с превъзходна фигура, която по нищо не издава, че до неотдавна е била бременна.

35-годишната хубавица показва тяло за знамение и приказ по време на фамилна отмора на Карибите.

Пипа бе уловена от съобразителни папараци, до момента в който се забавляваше на плажа дружно със брачна половинка си - 43-годишния фондов управител Джеймс Матюс. Младото семейство e на екзотичната отмора дружно с брата на Джеймс - Спенсър, неговата брачна половинка Вог, както и с брата на Пипа - Джеймс Мидълтън и половинката му.

На почивката е и 11-седмичният наследник на Пипа, като при започване на седмицата тя бе снимана с бебето от папараци, до момента в който го преспива пред първокласния карибски хотел на тъста си - бащата на Джеймс Матюс.

Припомняме ви, че Пипа и фондовият управител Джеймс Матюс се омъжиха предходната година, откакто 43-годишният паралия предложи брак с пръстен за 250 000 английски лири - два пъти по-скъп от пръстена, който Кейт получи от Уилям.

Съпругът на Пипа и горделив татко на сина им е някогашен авто играч, който сменя пистите с финансовия свят. Преди близо 17 години става фондов управител и съосновател на Eden Rock Capital Management. Днес е неин изпълнителен шеф и под негово ръководство компанията управлява вложения на стойност най-малко 1 млрд лири. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР