По-малката сестра на футболиста Валери Божинов – Михаела, която е

...
По-малката сестра на футболиста Валери Божинов – Михаела, която е
Коментари Харесай

Няма да повярвате каква кола подари Божинов на сестра си!

По-малката сестра на футболиста Валери Божинов – Михаела, която е дете от втория брак на майка им Пепа и някогашния футболен национал Сашо Ангелов, получи бляскав черен Мерцедес от своя брат.

Михаела Ангелова постоянно е твърдяла, че не желае да бъде поставяна постоянно в сянката на Божинов и да е известна в общественото пространство като негова родственик. Въпреки това тя не пропуща мотив да го похвали, че той е един от най-хубавите хора, които тя познава.

Валери за следващ път показва своя мил темперамент с жест, който тя в никакъв случай няма да не помни – изненада с 13-години по-малката си сестричка с черен Мерцедес.



„ Добре пристигнало, Черно Барби! Благодаря ти Валери Божинов “, написа 18-годишната госпожица в обществените мрежи и показа фото на новото си возило.



В края на предходната година Михаела нашумя с благородната си постъпка – отряза дълго време пусканата си дълга коса, с цел да я подари за перуки за онкоболни дами.

Тази година Ангелова ще бъде абитуриентка и ще приключи спортното учебно заведение във Велико Търново, напомнят от ХотАрена.нет. След това мечтае да продължи образованието си в Италия, изучавайки логика на психиката. В положителни връзки е и с двете някогашни дами на Валери Божинов и майки на двете му деца – Николета и Алисия.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР