По-малката от двете дъщери на Румчен Овчаров - Теодора, от

...
По-малката от двете дъщери на Румчен Овчаров - Теодора, от
Коментари Харесай

Щерката на Румен Овчаров се шири в истински палат

По-малката от двете дъщери на Румчен Овчаров - Теодора, от месец насам е част от Народно събрание на Българска социалистическа партия и е персонална любимка на лидерката Корнелия Нинова, разбра HotArena.

Щерката на някогашния енергиен министър показва блестящ метод на живот в обществените мрежи, а домът, който населява дружно със брачна половинка си, впечатлява с площ и размери. Теодора, която преди броени седмици навърши 30 години, се шири в голямо имение и пръска средства по екзотични екскурзии в целия свят. От фотосите й се вижда, че дружно с мъжа й са били на почивки в Аржентина, Бразилия, Уругвай, Италия, Гърция, а българското Черноморие е табу за тях. 

В редките случаи, когато са били на родното море, се вижда, че са се глезили с разходки с яхти в открити води. С половинката си Валентин минаха публично под венчило през лятото на 2019 година. Тогава Румен Овчаров съпроводи дъщеря си до олтара, а церемонията се състоя на необикновен частен плаж на полуостров Халкидики в Гърция. Преди Теодора да стане част от Народно събрание на Българска социалистическа партия, тя работеше  в интернационалния отдел на " Позитано " 20, откъдето потегли кариерата на експремиера и сегашен началник на партията на европейските социалисти Сергей Станишев, на ексминистъра на външните работи и настоящ заместник-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин и на други висши фрагменти. 

Овчарова напуща тази работа, с цел да стане помощник на евродепутата Петър Витанов след европейските избори предходната година. За пръв път в полезрението на социалистите Теодора влиза още като 15-годишна госпожица. Нейната по-голяма сестра Яна, която има 3 деца, няма толкоз общо с партийните каузи на татко си, само че също има добра кариера, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР