По-малката дъщеря на разстреляния през 2003г. подземен бос Филип Найденов

...
По-малката дъщеря на разстреляния през 2003г. подземен бос Филип Найденов
Коментари Харесай

Малката дъщеря на Фатик показа новото си гадже

По-малката щерка на разстреляния през 2003г. под земята необут Филип Найденов - Фатик е на крилете на любовта, видя HotArena.

Адриана, която сега се подвизава като брокер на първокласни парцели, пусна фотография на младежа, за който се счита че е новото й гадже. Макар и да се пробва оптимално да крие персоналните си връзки, Адриана въпреки всичко повдигна завесата с един-единствен кадър, като естествено не посмя да разкрие самоличността на половинката си.

23-годишната Адриана очевидно търси сродната си душа. Още напълно дребна тя се хвърли в обятията на някогашния футболист от столичния „ Локомотив “ Георг Василев. Двамата афишираха любовта си още когато Адриана таман приключи учебно заведение. След бурна близо 2-годишна връзка двойката се раздели и Ади още веднъж се впусна да търси пристрастеност и обич.

С сегашния юноша, който съумява да замае главата на хубавицата, го карат бавно. Двойката постоянно отскача до Панчарево.Самата Адриана внезапно стана спортни натура. В последните години излиза  от спортната зала единствено с цел да я размени със срещи с приятелки и евентуални гаджета, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР