По-малката дъщеря на футболиста – Христина, се е развела със

...
По-малката дъщеря на футболиста – Христина, се е развела със
Коментари Харесай

Семейна драма в семейството на Христо Стоичков СНИМКА

По-малката щерка на футболиста – Христина, се е развела със брачна половинка си Лука по-малко от 3 години след обилната женитба, на която двамата се врекоха във безконечна обич. По-рано тази година се разбра, че и кака й Мика е напуснала мъжа си Айкут, от който има дъщеричка.

 Резултат с изображение за „ Христо Стоичков пое още един бракоразвод в фамилията си “

Шанс за любовта на Христина и Лука явно няма. Тя изтри всички техни фотоси в обществените мрежи, включително и фрагментите от венчавката им. Според осведомени Камата мъчно приел развода, само че напълно застанал зад тила на дъщеря си и към този момент даже не контактува с някогашния си шурей.

От няколко месеца насам пък Христина към този момент не се показва с фамилия на мъжа си и още веднъж е Стоичкова, което удостоверява новината за тяхната разлъка. За 5-те години, които Хриси и Лука изкараха в буйна обич, те по този начин и не можаха да станат родители.

Макар предходната година да се заприказва, че Камата още веднъж ще стане дядо, това се оказа просто слух. Припомняме, че Христина и Лука се омъжиха през лятото на 2016 година на обилна гала в баровския РИУ Правец. На тържеството просъстваха над 200 посетители, като измежду тях имаше редица именити спортисти, както и всички съотборници на Стоичков от славното лято на 1994 година.

Само роклята на булката струваше на 5 000 евро и бе дело на диайнера Валентино. А в разгара на купона таткото атакува натрапен репортерски екип, опитал да снима младоженците, предават от „ Ретро “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР