По магазините се предлага всевъзможна химия за почистване на автомобили,

...
По магазините се предлага всевъзможна химия за почистване на автомобили,
Коментари Харесай

Когато ароматизаторите не помагат: Сода, кафе и оцет в салона на колата

По магазините се предлага всевъзможна химия за разчистване на коли, само че в случай че сте последовател на така наречен еко артикули или пък не ви се дават пари за въпросните препарати ето няколко способа, които ще се отразят сносно на нечист авто салон.

Ако желаете да премахнете никотиновата миризма от колата, която е изключително дразнеща, както за непушачи, по този начин и за болшинството фенове на тютюна, то оставете отворен съд с оцет в колата за една нощ. На сутринта проветрете добре и миризмите от цигари ще изчезнат.

Ако пък без да желаете извършите някое леке на текстилна тапицерия, то допустимо най-скоро го поръсете със сода за самун върху и я оставете да преседи върху петното за няколко часа (за предпочитане през нощта). След това почистете тапицерията с прахосмукачка и няма да забележите никакви петна.

И най-после, откакто сте премахнали миризмата на цигари с оцет и сте отстранили петната със сода за самун, оставете в колата чаша прясно сварено кафе. Този прийом много дейно отстранява останалите неприятните миризми и основава уютна атмосфера в салона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР