По-лошото е, че белезите по телата на жените са неприятни

...
По-лошото е, че белезите по телата на жените са неприятни
Коментари Харесай

Мехлем Чудо Маха Белези И Стрии Само За Два Месеца! Безценната Рецепта Е Толкова Проста, Само Намажете С Малко

По-лошото е, че белезите по телата на дамите са неприятни повече за техните притежателки, в сравнение с за тези, които по една или друга причина са принудени да ги съзерцават.

Днес ви предлагаме рецепта за физическо премахване на белезите и стриите, която ще ви освободи от неприятното чувство, показана от Lekuva.net. Рецептата е на съветския лечителЮрий Батурин.

Юрий Батурин е прочут създател на лична система за самолечение, психолог, натуропат и биоенерготерапевт. Той е написал и известната освен в Русия, само че и по целия свят „ Енциклопедия за самоизцеление “.

Мехлем за унищожаване на белези на съветския врач Юрий Батурин

Необходими съставки за рецептата на Юрий Батурин, която отстранява белезите

– семки от пъпеш
– сухи яйчени черупки
– зехтин или бадемово масло

Подготовка:

Предварително изсушените и белени семки от пъпеш се смилат в кафемелачка и се смесват с натрошените черупки от яйца в съответствие 1:1. За улеснение може да бъдат в началото заредени в блендера, и по-късно да се смелят на прахуляк дружно.

След това към сместа би трябвало да се добави толкоз бадемово масло или зехтин, тъй че да се получи гъста паста, която да може да се размазва.

Получената примес би трябвало да се ползва непосредствено върху засегнатото място два пъти на ден. Ако има потребност, може да се направи и лека превръзка от горната страна. Процедурата би трябвало да се прави най-малко един цялостен месец, само че резултатът ще е забележим още след две седмици.

Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР