По крайбрежната алея в Балчик ще има безплатен интернет, съобщават

...
По крайбрежната алея в Балчик ще има безплатен интернет, съобщават
Коментари Харесай

Крайбрежната алея на Балчик ще има безплатен интернет

По крайбрежната алея в Балчик ще има безвъзмезден интернет, оповестяват от общината за извоювания ваучер от 15 000 евро по самодейността WiFi4EU. Подкрепата е за създаване на мрежа за безжичен достъп до интернет на обществени места.

По крайбрежната алея свободният достъп ще бъде обезпечен до архитектурно-парковия комплекс " Двореца ". С европейското финансиране ще бъде построен и WiFi Hotspot на всички етажи в културно-информационния център " Мелницата " в Балчик, допълват от кметската администрация.

 

В продължение на три години локалната власт ще заплаща достъпа до интернет, а финансовият запас по плана ще се влага в построяването на мрежа и за поддържане на хардуера, показват от общината.

WiFi4EU предизвиква свободния достъп до интернет за жителите в музеи, библиотеки, здравни центрове и други публични здания, в паркове, на площади в общини в Европейския съюз./ Dnes.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР