По Коледа наистина стават чудеса и това бе доказано от

...
По Коледа наистина стават чудеса и това бе доказано от
Коментари Харесай

Светлана изневерила на Гущеров с участник от Брадъра

По Коледа в действителност стават чудеса и това бе потвърдено от Християн Гущеров. Точно за Рождество той си прибра държанката Светлана Василева, която дни по-рано наби и изгони от вкъщи си.

Уикенд оповестява, че причина за късата им, само че за сметка на това шумна разлъка, е невярност на Светлана с някогашния им съквартирант в Биг Брадър Дий. Еротичната моделка от Търговище си паднала по рапъра от Хасково още под покрива на Големия брат, описват чудесно осведомени поискали анонимност.

Красавицата го намирала за доста "забавен, обаятелен и образован ", а преди дни спечелилият от Брадъра Джино даже разгласи, че двамата са си пишели секрети писма. Как това е останало прикрито за камерите в Къщата, не е ясно.

Бианкалана обаче твърди, че бил направил забележка на Василева, че се занася с хасковлията, а в това време сякаш има сериозен другар. Тя му споделила, че щом Хриси я е пуснал да влезе шиуто, значи всичко сред тях е завършило. Дали в действителност е имало подобен диалог не е ясно, тъй като би стигнал до ушите на Големия брат и надали няма да бъде излъчен в ефир.

Запознати настояват, че Дий също не е останал апатичен към прелестите на русокоската. След шоуто той се свързал с нея и двамата на драго сърце изконсумирали взаимната си благосклонност. Разбрали се всичко да си остане сред тях, тъй като Светла нямала желание да се разделя с Християн и битовите улеснения, които ѝ дава той.

Дий също не напирал за връзка и нямал нищо срещу понякога да се среща с Василева. Двмата почнали да си пишат известия и това била огромната неточност на плеймейтката. Гущеров схванал, че му кръшка като засякъл чат в телефона ѝ.

Известният с агресивното си държание към любовниците милионер незабавно пуснал в деяние своите юмруци. Той хубавичко натупал погрешната си любовница, която тутакси си събрала нещата и напуснала къщата му.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР