По Коледа наистина стават чудеса и това бе доказано от

...
По Коледа наистина стават чудеса и това бе доказано от
Коментари Харесай

Милионерът Провери Телефона На Най-Известната Българка, Подивя! Кръшкала Му Е! Не Издържа, Смля От Бой Самата

По Коледа в действителност стават чудеса и това бе потвърдено от Християн Гущеров. тъкмо за Рождество той си прибра държанката Светлана Василева, която дни по-рано наби и изгони от вкъщи си. " Уикенд " оповестява, че причина за късата им, само че за сметка на това шумна разлъка, е невярност на Светлана с някогашния им съквартирант в " Биг Брадър " Дий.

Ер*тичната моделка от Търговище си паднала по рапъра от Хасково още под покрива на Големия брат, описват чудесно осведомени поискали анонимност. Красавицата го намирала за доста " занимателен, обаятелен и образован ", а преди дни спечелилият от Брадъра Джино даже разгласи, че двамата са си пишели секрети писма.

Как това е останало прикрито за камерите в Къщата, не е ясно. Бианкалана обаче твърди, че бил направил забележка на Василева, че се занася с хасковлията, а в това време сякаш има сериозен другар. Тя му споделила, че щом Хриси я е пуснал да влезе шиуто, значи всичко сред тях е завършило. Дали в действителност е имало подобен диалог не е ясно, тъй като би стигнал до ушите на Големия брат и надали няма да бъде излъчен в ефир. Запознати настояват, че Дий също не е останал апатичен към прелестите на русокоската.

След шоуто той се свързал с нея и двамата на драго сърце изконсумирали взаимната си благосклонност. Разбрали се всичко да си остане сред тях, тъй като Светла нямала желание да се разделя с Християн и битовите улеснения, които й дава той.

Дий също не напирал за връзка и нямал нищо срещу понякога да се среща с Василева.

Двмата почнали да си пишат известия и това била огромната неточност на плеймейтката. Гущеров схванал, че му кръшка като засякъл чат в телефона й. Известният с агресивното си държание към любовниците милионер незабавно пуснал в деяние своите юмруци. Той хубавичко натупал погрешната си любовница, която тутакси си събрала нещата и напуснала къщата му.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР