По Коледа Мелания Тръмп ни изненада с кожения си панталон

...
По Коледа Мелания Тръмп ни изненада с кожения си панталон
Коментари Харесай

Изненадата на Мелания Тръмп за Нова година

По Коледа Мелания Тръмп ни изненада с кожения си панталон в физически цвят, който отдалеко основава илюзията, че е гола. След това пристигна Нова година и Първата дама на Съединени американски щати още веднъж не пропусна опцията да покаже, че е по-различна от предшественичките си.

Мелания виждаме най-много на публични фотоси, които се разгласяват в формалните профили в обществените мрежи. В първия ден на новата година в профила на госпожа Тръмп в Instagram се появи извънредно черно-бяло селфи .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от First Lady Melania Trump (@flotus) на Яну 1, 2019 в 8:25 PST

На него тя театралничи усмихната в компанията на сина си Барън, който обаче е малко изрязан от фрагмента, с цел да бъде тя в неговия център, в непосредствен проект. Селфито Мелания придружи с пожелания за новата година

Първото семейство на Съединени американски щати посрещна 2019г. в имението Мар-а Лаго, където бе и за Коледа. За Нова година Доналд и Мелания дадоха церемониален банкет за десетки посетители, който обаче остана прикрит от любопитния ни взор.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от First Lady Melania Trump (@alwaysmelania) на Яну 1, 2019 в 11:21 PST

Все отново, в обществените мрежи се завъртяха няколко фотоси, оповестени от посетители на блестящото събитие. Сред тях са както родителите на Първата дама, по този начин и доста известни лица от бизнеса, политиката и светските среди.

 Мелания Тръмп, един кожен панталон и следващият фешън гаф
Мелания, къде ти е панталонът

Първата дама със секси гаф

От тях фрагментите виждаме също, че Мелания е избрала за мотива тъмносиня рокля с дълъг ръкав , украса от блестящи камъни и надълбоко, само че задоволително деколте.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР