По кое време трябва да закусвате, за да получите максимална

...
По кое време трябва да закусвате, за да получите максимална
Коментари Харесай

Най-доброто време за закуска

По кое време би трябвало да закусвате, с цел да получите оптималната изгода и какъв е рискът от липса на утринен банкет на храна, споделя за „ Спутник “ Андрей Бобровски, претендент на медицинските науки, диетолог, доцент на Медицинския факултет на Държавния университет в Санкт Петербург.
Традиционно се счита, че би трябвало да закусим в границите на час и половина откакто се събудим, сподели лекарят.
 Рецепта за забавна мексиканска закуска Рецепта за забавна мексиканска закуска
Искате да разнообразите закуската на фамилията? Ние имаме чудесна концепция за това, Продукти: 1 кг салам чоризо 1 / 2 огромен лук...
" Закуската би трябвало да ви дава сила за придвижване, за мозъчна активност, тъй че сънливостта да изчезне. За това е предопределен освен душа, само че и закуската. Леката закуска в леглото също не е неприятен вид, в случай че това не е изобилна закуска с първо, второ, трето и десерт “, изясни той.
Според диетолога би трябвало да се опитаме да ядем едновременно, като разлика от няколко минути, даже половин час, няма да играе специфична роля. Лекарят акцентира, че през почивните дни можем да се отклоним от откритите правила, като най-важното е да се придържаме към откритата рутина през останалата част от седмицата.
" Когато приемът на храна се случва едновременно, храносмилателната система, нервната система се приспособяват към това време ", сподели Бобровски.
Диетологът предизвести, че неналичието на предпочитание за хранене заран може да докара до погрешно хранително държание, като началото на деня без закуска води до вечерно и нощно преяждане.
 Промени закуската си! Промени закуската си!
Чували ли сте, че закуската е най-важното хранене за човек? Това несъмнено наистина е по този начин. Именно от закуската значително з...
" Около 30-40 % от хората с наднормено тегло имат погрешно хранително държание, което се демонстрира под формата на нощно или вечерно хранене. Един от главните признаци на такова преяждане е утринното отвращение за хранене “, сподели Бобровски.
Той акцентира, че в случай че човек няма наднормено тегло и други хранителни разстройства, е изцяло задоволително да стартира деня без утринно хранене, в случай че заради някакви условия е основан подобен режим.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР