По-късно тялото на Джордж било откарано в центъра за кремация.

...
По-късно тялото на Джордж било откарано в центъра за кремация.
Коментари Харесай

Племенникът На Гала Без Погребение. Ето Причината

По-късно тялото на Джордж било откарано в центъра за кремация. Засега не се оповестява какво ще стане с праха на младия мъж. Не е ясно и каква тъкмо е причинаха за избора на кремация, вместо надалеч по-разспространеното измежду българите общоприетоо заравяне. Предполага се, че една от главните аргументи е по-ниската цена.

Малко след убийството на Джордж сестра му Мария стартира акция за събиране на дарения за покриване на разноските по църковната работа и погребението. На пръв взор акцията наподобява странна, защото братът на Гала - Петър, е имал личен бизнес в Бъфалбо. Твърди се, че въртял 3 пицарии, тъй че е разумно да има задоволително пари за заравяне.

Така или другояче, за броени дни приятелите на мъртвото момче събраха 10 хиляди $, написа Пик. Само за кремация в Съединени американски щати междинната цена е 2000 $. Още по-скъпо е, в случай че се прави обичайно заравяне, което включва покупката на имот за гроба, разкрива седмичник.

23-годишният Джордж Пенев бе убит от служител на реда, откакто размахал против него нож в предградие на Бъфало. Случаят бе отразен от локалните медии. Една от версиите е, че Джордж е бил дрогиран и това е причаната за несъответстващото му държание против униформения.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР