По-късно, когато анализира знака на апокалипсиса“ Мулдашев казва: Платото Тибести

...
По-късно, когато анализира знака на апокалипсиса“ Мулдашев казва: Платото Тибести
Коментари Харесай

Млъкнахме! Всепризнатият Феномен Ернст Мулдашев Ни Спря Сърцата! Разкри Смразяващото Бъдеще На България!

По-късно, когато проучва „ знака на апокалипсиса “ Мулдашев споделя: „ Платото Тибести в Сахара заблестя с особена светлина и това наподобяващо на Тибет название ни се стори надълбоко предопределено и провокира страсти по отношение на опцията и там да съществуват монументални уреди. ”

В Близкия изток ще останат част от планините на територията на Йемен (планината Хадрамаут), Иран (хребетът Копетдаг) и Турция (хребетът Тавър), както и популярната планина Арарат, за която арменците настояват, че по време на Всемирния потоп спасителят на човечеството Ной е дебаркирал със своя транспортен съд. Саудитска Арабия, Израел, Йордания, Обединените арабски емирства и други страни ще потънат.

В Европа ще останат най-вероятно част от Алпите, Пиренейският било в Испания, линията на хребета в Норвегия и част от Кавказ.

Под водата ще се окажат Англия, Франция, Германия, Холандия, Белгия, Италия, Гърция, България и други страни.

Ще се спасят част от Австрия, Швейцария и Испания.

Европейската част на Русия също ще потъне, както и Украйна, Белорусия, прибалтийските страни, Казахстан и други страни от някогашния Съветски съюз. Ще останат част от Ставро-полския край дружно с част от Грузия и Армения, както и част от Киргизстан и Таджикистан.

Москва също ще потъне. Ще потънат Уфа, Казан, Самара, Санкт Петербург…

Източната част на Русия също в по-голямата си част ще се окаже под водата, като се изключи няколко гористи острова в регионите на Саяните, Забакайлието, Верхоянския било, Станови било и Черски било.

Париж също ще потъне.

Със сигурност ще останат Хималаите и Тибет.

Там съгласно всички прогнози ще остане най-голяма повърхност от земна суша, надали не континент с размера на Австралия. Погледнете глобуса! Цялата верига на Хималаите, като се стартира от Бутан на изток и се стигне до щата Кашмир в Индия. В този единствен континент на Земята ще влязат планините Хиндокуш в Пакистан и Афганистан, Памир в Таджикистан, Тяншан в Киргизстан и Китай, Алтай и, може би, хребетите Саяни и Хангай в Русия и Монголия, както и, естествено, Тибет, гладко преминаващ в пустинята Гоби. В югозападната покрайнина на този континент е свещената планина Кайлас… с… Града на боговете. Така че не цялата земна суша ще бъде потопена.

ХИМАЛАИТЕ – ВЕЧНИЯТ КОНТИНЕНТ

Континентът, за чиито граници приказваме в този момент, персонално аз бих го нарекъл Вечният. Вечният континент – звучи красиво. Неслучайно назовават Тибет и Хималаите земна крепост, неслучайно считат, че животът е тръгнал оттова, неслучайно „ средностатистическите “ очи принадлежат на тибетската раса. Всичко потегля от Вечния континент! Животът след Всемирния потоп се е зародил точно там.

Натрупването на лед в Америка ще докара до намаляване нивото на Световния океан.

Водата ще „ отива “ в „ новата Антарктида “ – Съединените американски щати и отчасти Мексико.

Постепенно ще се освобождават старите континенти и… новите материци и острови. Повърхността им на първо време ще бъде затрупана с водорасли, корали, мъртва риба… само че година след година „ сухопътната “ форма на живот ще взема своето: ще се появят трева, дървета, инсекти и скоро животът на обновените континенти ще закипи. Всичко обаче ще бъде по-различно: други ще са континентите и островите,

живите същества значително ще мутират,

приспособявайки се към новите условия на планетата, вследствие на което ще се появят да вземем за пример водни кончета колкото вертолет или крави като зайци, или… Всички същества, живеещи на сушата, ще имат самобитен „ дълг “ пред Северна Америка, чието обледеняване ще освободи континентите от водата.

При изместването на Северния полюс най-вероятно слънчевите лъчи ще се поляризират в различен ракурс, в резултат на което

небето може би ще престане да бъде синьо,

може би ще стане зелено или някакво друго. От някои източници (Нострадамус, Блаватская) се знае, че по времето на Атлантида то е било алено, а целият растителен свят е живял в аленочервени тонове – тогава, когато Северният полюс е бил в Кайлас. Сега, при актуалния Северен полюс, небето е синьо. Какво ли ще бъде при новия Северен полюс? Не знам, само че ми се коства, че ще бъде зелено. Какви ще станат растенията? Виолетови или сини… Не знам.

Земетресения, делене на континенти, изригвания на вулкани, нечовечен полярен мраз за десетки или стотици години.

За благополучие, на Земята живеят една категория хора, които имат по-големи шансове. Те са най-вече на територията на Вечния континент и се назовават йоги.

Само те, тези странни поданици на Хималаите и Тибет, са в положение да активизират в себе си „ божествената вътрешна сила “, с цел да превъзмогнат страшния планински мраз и дългогодишния апетит, както и да изпаднат в положение на сомати – самоконсервация на човешкото тяло. Така ще запазят телата си за бъдещето и ще дадат нови кълнове на човешката популация, която, както и тогава, в далечните времена на именитата Атлантида след гибелта на човечеството, също ще се популяризира от Тибет по цялото земно кълбо, заселвайки освобождаващите се от вода континенти.

Мисля, че ние сме деца на античните йоги, претърпели последния Всемирен потоп. Много ми е неприятно, че хората бъркат хималайските йоги с клоуните, които, правейки се на йоги, огъват железен кол с корема или врата си. Те не са йоги. Йогите са в пещерите на Вечния континент и ни обезпечават при положение на общочовешки прелом.

Следва…

Из книгата „ Трагичното обръщение на античните ” на Ернст Мулдашев, изд. НСМ Медиа
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР