По-късно днес във Вашингтон ще бъде даден ход на процеса

...
По-късно днес във Вашингтон ще бъде даден ход на процеса
Коментари Харесай

Същинският процес срещу Тръмп започва в Сената

По-късно през днешния ден във Вашингтон ще бъде даден ход на процеса по импийчмънт против президента Доналд Тръмп. След като предходната седмица в Сената бяха импортирани обвиняванията през днешния ден сенаторите ще разискват резолюция за разпоредбите на процеса. Тръмп е упрекнат в корист с власт и въздържане работата на Конгреса.

От през днешния ден стартират исторически съвещания по третия импийчмънт на американски президент. Сенаторите ще влязат в ролята на безмълвни правосъдни заседатели, който ще съблюдават строги правила на държание. Те би трябвало независимо да решат дали при диалога си украинския президент през лятото Тръмп е оказал напън за персонални облаги и дали е попречил на последвалото от случилото се следствие и най-много в случай че се окажат годни дали тези обвинявания са причина за премахване от поста.

Привърженици на Тръмп споделят, че той е в процедура по импийчмънт за неща, които не са се случили, а за негови съперници при същите условия елементарен съд би издал за минути присъда „ отговорен “.

За самия президент процесът е дело на захласнати от мисълта да го отстранят демократи. Той упорства, че не е прекрачвал законите и жигосва процеса като „ лов на вещици. “

За да бъде Тръмп отхвърлен е належащо болшинство от две трети в Сената.

Президентът е уверен, че републиканското болшинство там ще му помогне. В Туитър той написа “Не съм виждал до момента Републиканската партия толкоз мощна и обединена. Благодаря ви!”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР